WERVING, INTERIM EN DETACHERING2019-03-13T17:35:49+02:00

Libra Recruitment: uw partner op het gebied van werving, interim en detachering

Libra Recruitment is uw professionele partner op het gebied van recruitment, interim én detachering in Nederland en België. Libra Recruitment werft, identificeert, selecteert en plaatst de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat voor een tijdelijke of vaste oplossing.
Libra Recruitment is de werving & selectie professional die verder kijkt; het gaat immers om de persoon achter het CV. Wij kijken naar de gehele context. Wij vinden en plaatsen de juiste persoon voor de juiste organisatie en creëren een sterke verbinding. Wij zijn groots in mens-én-werk! Daarin staan wij sterk! Libra Recruitment is specialist op het gebied van werving en selectie en interim-management op HBO/WO niveau. Libra Recruitment is uw partner voor tijdelijke posities, vacatures of interim-opdrachten.
Hoogstaande professionaliteit in service, kwaliteit en snelheid van handelen, optimaal resultaat en transparantie. Ons team van recruiters en specialisten staan klaar om uw vacature(s) professioneel in te vullen.

Deskundig wordt uw personeelsvraagstuk door ons ingevuld. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Libra Recruitment
The international recruitment company

 

Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recruiten doen we met passie!

CONTACT

Libra Recruitment richt zich op de volgende vakgebieden

Finance & Control

Cijfers tonen de staat van het bedrijf en zijn de thermometer.
Voor dit bedrijfsonderdeel zoeken en leveren wij alle HBO en WO rollen voor uw organisatie; zowel generalisten als specialisten.

HR

Vaak een spilfunctie binnen een organisatie vanwege de verantwoordelijkheid voor mensen!
Houdt zich bezig met o.a. werving en selectie; coaching; arbeidsvoorwaarden; ontwikkeling van organisatie en mensen.
Voor HR zoeken wij op alle niveaus: van HR Directeur tot HR medewerker; van Specialist tot Generalist.

Sales & Marketing

Libra Recruitment kent de arbeidsmarkt zowel nationaal als internationaal als geen ander en ze hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring op HBO/WO werk- en denkniveau. We begeleiden ook het gehele proces als kandidaten vanuit het Europa of buiten Europa naar Nederland komen op het gebied van visa, huisvesting, etc.

IT/Techniek

Libra Recruitment kent de arbeidsmarkt zowel nationaal als internationaal als geen ander en ze hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring op HBO/WO werk- en denkniveau. We begeleiden ook het gehele proces als kandidaten vanuit het Europa of buiten Europa naar Nederland komen op het gebied van visa, huisvesting, etc.

Logistiek

Voorraadbeheersing; Planning; Transport; Supply Chain; bij sommige organisaties de Informatievoorziening…
Allemaal onderdelen van het Logistieke traject; het optimaal verzorgen van goederen en informatiestromen.
Wij (zoeken en) leveren specialisten op al deze gebieden.

Food en Farma

Tot deze branche rekenen wij Groente en Fruit; Vlees en Kip bedrijven alsmede producenten van Medicijnen en aanverwante Producten.
Voor deze branches kunnen wij Specialisten leveren voor Ontwikkeling; Kwaliteit; Productie: Sales en dergelijke.
Onze mensen kennen de branche en haar specifieke vragen en aandachtsgebieden. Wij kennen de markt en haar mensen!

Productie

Elke vorm van Productie vraagt om kennis van het specifieke proces!
Denk hierbij aan o.a. de Foodsector waar kennis van het product van belang is om optimaal te presteren.
Wij kennen de markt en haar Toppers! Wij leveren dus de man of vrouw die nodig is om het resultaat te optimaliseren.

Kwaliteit

Binnen Food en Farma zeker vanwege gezondheidsaspecten maar ook in alle andere organisaties is de kwaliteit van het geleverde product of de dienst van levensbelang!
Wij leveren de experts op het gebied van kwaliteit en kwaliteitscontrole voor uw specifieke organisatie.

International

Wij zijn werkzaam op de arbeidsmarkt zowel nationaal als internationaal hierdoor hebben we een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring op HBO/WO werk- en denkniveau. We begeleiden ook het gehele proces als kandidaten vanuit het Europa of buiten Europa naar Nederland komen op het gebied van visa, eigen tijdelijke huisvesting voor de kandidaten mogelijk, gemeente, etc.

Executive Search

Bij een Executive Search opdracht gaan wij op zoek naar de best passende kandidaat voor Opdrachtgever.
Dit doen wij op basis van het profiel maar ook op basis van een intensief gesprek bij opdrachtgever waar wij naast de harde eisen ook inzicht willen verkrijgen in o.a. omgevingsfactoren en cultuur.
Met het besproken profiel selecteren wij (uiteraard) op kennis en kunde maar ook op de persoonlijke krachten en motivatie van de kandidaat voor opdrachtgever.
Deze, vaak op hoger niveau opererende, mensen zoeken wij op basis van kerngegevens uit het profiel en over de hele wereld!